Lyt til artiklen:

DLG inviterer til majs- og græsdemo på Elmegården

00:00
Hastighed: ???x
01:20

På Elmegårdens Græslandmarker i midtjyske Frederiks inviterer DLG til majs- og græsarrangement, hvor der vil være fire stationer med fagligt indhold. Foruden DLG vil også Græsland-parterne DM&E samt DLF deltage, ligesom Maskinbladet vil dække arrangementet på dagen.

Der er lagt op til et fagligt arrangement, hvor der er masser at hente i tips, tricks og erfaringer, ligesom DLG vil være vært for lidt at spise og drikke ved arrangementets begyndelse og afslutning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

DLG vil fremvise majssorter og give en markedsorientering, mens DLF vil tale om aktuelle problemer, opgaver og udfordringer i græsmarken, herunder pleje af græsmarken inden vinteren kommer, samt optimering af protein, udbytte og kvalitet via sortsvalget i frøblandingen.

Desuden vil DLF fremvise efterafgrøder og tale teknik til såning af efterafgrøde i både striptill og almindeligt sået majs.

Fra DM&E vil man kunne høre om sæsonens erfaringer med striptill-majs fra Vredo og Samson, ligesom der også vil blive talt etableringsomkostninger og ukrudtsbekæmpelse.

Se mere om arrangementet her