Abonnementsartikel

Der er indgået ny samarbejdsaftale imellem Brdr. Toft - Sprøjtespecialisten og Sandby Smede- og Maskinhandel A/S om salg og service.

En ny samarbejdsaftale mellem Brdr. Toft - Sprøjtespecialisten og Sandby Smede- og Maskinhandel A/S sikrer salg og service af Bargam-sprøjter på Sjælland og Øerne.

Indehaver Henning Karlsen, Sandby Smede- og Maskinhandel A/S, siger om aftalen:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med den øgede fokus, der er stillet over for sprøjter og med særdeleshed ældre sprøjter, har vi været på udkig efter et solidt og fornuftigt sprøjtemærke for at kunne imødekomme efterspørgslen på nye sprøjter - valget er derfor faldet på de Italienske Bargam-sprøjter, hvor produktprogrammet er bredt, kvaliteten er høj og prisen yderst konkurrencedygtig. Vi forventer derfor, at med det store program Bargam har at tilbyde, at fuldt ud kunne imødekomme de krav vores kunder har til deres sprøjter og sprøjteteknik.

Knight og Scan-Sprayer

Hos importøren Brdr. Toft - Sprøjtespecialisten udtrykker salgs- og marketingchef Finn Søndergaard ligeledes tilfredshed med den nye forhandleraftale:

- Vi har altid haft et godt salg på Sjælland, men føler at potentialet kan udnyttes bedre. Desuden har flere kunder udtrykt behov for en stærk og kompetent servicepartner på Sjælland, hvilket vi mener at have fundet i Sandby Smeden.

- På servicesiden er det ikke blot Bargam-kunder, der vil nyde godt af den nye aftale; også kunder med Knight og Scan-Sprayer sprøjter får mulighed for lokal service og reservedelsforsyning, idet Brdr. Toft - Sprøjtespecialisten foruden Bargam også importerer Knight i Skandinavien.

Sandby Smede- og Maskinhandel A/S har over 100 års erfaring inden for salg, reparation og servicering af smedeopgaver og landbrugsmaskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bargam har produceret sprøjter i over 40 år.

Bargam eksporterer til over 25 lande og betragtes som en betydende spiller i branchen.

Brdr. Toft - Sprøjtespecialisten har importeret Bargam i snart 20 år og har siden solgt tæt på 700 sprøjter i Danmark.