Abonnementsartikel

Video-konkurrencen You Farm International stiller skarpt på landbrugets vigtige produktion af fødevarer og samarbejdet for at nå i mål.

Landmænd over hele verden har nu mulighed for at vise omverdenen, hvad det vil sige at drive landbrug.

Video-konkurrencen You Farm International løber til 24. maj 2015 og alt det kræver for at deltage er et videokamera eller en god mobiltelefon.

Bag står Bayer CropScience gerne, der giver landmænd mulighed for at formidle de mange gode historier, der er forbundet med at producere fødevarer. Der er en rejse på højkant til vinderen og videoudstyr, tablets og telefoner til 19 øvrige videoproducenter.

- Den romantiske forestilling om livet på landet ligger ofte langt fra den virkelige drift af et moderne, intensivt og bæredygtigt landbrug og det håber vi, at en masse danske landmænd vil hjælpe os med at vise. Video-konkurrencen henvender sig derfor til den innovative landmand, der vil dele et glimt af sin alsidige hverdag med forbrugerne af de produkter, han producerer, siger Bessie Dal fra BayerCropScience.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Hele familien

Selvom den moderne landmand oftest er lidt af en alt-mulig-mand, har han brug for hjælp for at få den daglige drift til at fungere. 90 pct. af verdens landbrug er familieejede, og det bærende tema for videokonkurrencen er derfor Farm 'n' Family - gården og familien - for at demonstrere det fællesskab og samarbejde, der er med til at drive en moderne landbrugsvirksomhed.

Vinderen af You Farm International-konkurrencen bliver udvalgt via online afstemninger og en jury, der lægger vægt på kreativitet, koncept og produktion.