Abonnementsartikel

Claas har haft en forrygende debut på Agromek med mange synlige aktiviteter - og desuden 750 kunder til morgenmad med æg og bacon i løbet af de fire udstillingsdage.

Den danske Claas-importør LMB har sat alle sejl i forbindelse med årets deltagelse på Agromek. Blandt andet er der Claas-stande i stort set alle haller, og sammen med Maskinbladet har Claas udloddet en traktor som kan vindes i et år.

Og hver morgen i de fire udstillingsdage har Claas bespist næsten et par hundrede kunder i samarbejde med de danske Claas-forhandlere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Morgenmadsarrangementerne "Æg og bacon med Claas" har fundet sted i timen op til den officielle åbning, og her er der udover et solidt morgenmåltid blevet serveret faglige highlights af de ansvarlige produktchefer inden for de forskellige produktkategorier.

Desuden har Claas' hovedstand fungeret som garderobe for kundernes Agromek-besøg, hvor de efter deres besøg på messen kunne komme tilbage og hente deres ting. Desuden fik de her udleveret en lille taske med Maskinbladets store bog om PowerGear i 25 år samt en Claas-lineal og en sparebøsse "til alle de penge, kunderne sparer ved at købe Claas", som marketingansvarlig for Claas i Danmark, Morten Jørgensen, udtrykte det.

Michael Husfeldt, administrerende direktør for LMB Danmark A/S, glæder sig over den indsaats, som Claas-forhandlerne har ydet i forbindelse med planlægningen af de mange kundebesøg, for det har krævet en betydelig indsats, at fordele kunderne over de fire dage.

- Og så er jeg meget ydmyg i forhold til kunderne, fordi de møder op så tidligt, selv op mange af dem er nødt til at stå op midt om natten for at være her så tidligt, siger Michael Husfeldt.