Abonnementsartikel

Brødr. Ewers har indgået en aftale med det kundeejede energiselskab OK, som fremover vil stå for leveringen af fyrings- og dieselolie til alle Brødr. Ewers' kunder.

Fra årsskiftet vil det være en OK tankvogn, der triller ind på gårdspladsen, når Brødr. Ewers' landbrugskunder skal have olietanken fyldt op.

- Vi synes at et samarbejde med OK lå lige til højrebenet, siger Hans Otto Ewers, som sammen med broderen, Claus Ewers, driver den familie-ejede virksomhed, der har hovedkontor i Sønderborg og afdelinger fordelt i stort set hele landet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med OK får vi en leverandør, som står stærkt både nu og i fremtiden. Vi ser OK som et selskab, der har høj grad af service ved levering, anerkendte produkter og som ikke mindst er konkurrencedygtige på prisen. OK kan ikke bare tilbyde brændstof og fyringsolie, men også Danmarks største udvalg af Mobil-smøremidler, der kan leveres fra dag til dag fra lager i Danmark, siger Hans Otto Ewers.

- Også i et fremtidsperspektiv ser vi stort potentiale i samarbejdet, siger han og uddyber:

- OK er allerede en af de største leverandører af varmepumper i Danmark og har stor erfaring med projektering og salg af rigtig mange solcelleanlæg til virksomheder - også indenfor landbruget. Den erfaring kan komme vores kunder til gode, for også i landbruget ser vi en stigende orientering mod alternativ energi.

Kundens behov

Salgsdirektør i OK, Flemming Jensen, er også meget glad for samarbejdet med Brødr. Ewers:

- Brødr. Ewers og OK passer rigtigt godt sammen. Begge virksomheder har solide rødder i dansk landbrug og har for begges vedkommende i over 100 år haft kunden i centrum.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og det bliver der ifølge de to herrer ikke lavet om på.

- Vores kunder kommer ikke til at mærke den store forskel. Vi modtager ordren, som vi altid har gjort, siger Hans Otto Ewers og forsætter:

- Vi er med OK som samarbejdspartner på energiområdet overbevidste om, at vi har fundet en dynamisk og fremtidsorienteret leverandør til Brødr. Ewers og ikke mindst til vore kunder.