Abonnementsartikel

Agco Danmark arrangerer en Massey Ferguson cykeltur fra Billund til Paris.

Lyst til en lang cykeltur blandt Massey Ferguson entusiaster? Så tag med Massey Ferguson på en cykeltur fra Billund gennem Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig med ankomst i Beauvais den 3. juli 2015. Alle, som kan cykle den samlede distance på cirka 1.250 km, kan deltage - kunder, forhandlere og medarbejdere, forretningsforbindelser, partnere m.fl.

Turen består af otte etaper på mellem 82 og 225 km. Forud for selve turen skal man helst have cyklet cirka 2.500 km. Der vil forud for turen være træningssamlinger, hvor man får lejlighed for at køre med det hold, som man skal køre med på selve turen til Beauvais. Turen slutter den 4. juli med den sidste korte etape fra Beauvais ind til Paris, hvor den afsluttes ved Det Danske Hus på Champs Elysées.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover at man får en forventelig stor oplevelse ved at deltage, er man også med til at støtte et godt formål. Massey Ferguson donerer nemlig 500 kroner pr. deltager til The Hunger Project. I turen er inkluderet alt fra informationsmøde, træningssamlinger, overnatning og forplejning undervejs - drikkevarer på hoteller undtaget - cykeltøj, servicebiler og hjemtransport af cykler. Prisen kommer til at ligge på cirka 6.500 kr. pr. deltager.

Infomøde i november

Interesserede kan høre mere om turen på et informationsmøde i Bramdrupdam Hallerne, Bramdrupskovvej 110, 6000 Kolding, torsdag den 13. november kl. 18.30 til 20.30. Mødet er et uforpligtende informationsmøde, hvor der vil være meget mere information om turen, og hvor man kan vurdere, om man vil tilmelde sig turen.

For deltagelse i informationsmødet skal man tilmelde sig ved at sende en mail med navn, adresse og telefonnummer samt antal deltagere til: mftour2015@agcocorp.com. Tilmeldingsfrist til mødet er onsdag den 5. november.