Branchejob A/S, der er en del af Fagbladsgruppen A/S, lancerer nu en branchespecifik jobportal, Branchejob.dk.

- Der er efterspørgsel i markedet efter en branchespecifik jobportal blandt både virksomheder og jobsøgende. Og det er en opgave, vi har taget op, fordi det giver god mening i forhold til de brancher, vi i forvejen arbejder sammen med. Vi kender kunderne og behovene og er i tæt dialog med virksomhederne og de jobsøgende, siger salgschef Toby Toudal Nielsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Som en del af Fagbladsgruppen har Branchejob A/S partnerskaber med en række af landets største fag- og specialmedier, hvilket giver annoncørerne den bedste mulighed for at komme i kontakt med relevante kandidater med de rigtige kompetencer - og potentielle kandidater, der ikke er aktivt jobsøgende, fremhæver han.

De rigtige

Målet med Branchejob er at skabe en jobportal, hvor virksomheder kan søge medarbejdere med de rigtige kompetencer og den rette baggrund til at kunne bestride jobbet.

- Samtidig er Branchejob.dk en portal, hvor folk med de efterspurgte kompetencer og interesser med sikkerhed kan finde jobs, som er interessante for dem. Og dermed sparer vi tid for virksomheder og jobsøgere, og dertil kommer værdien af at skabe et rigtigt match mellem job og ansat. Det er meget værdifuldt, siger Toby Toudal Nielsen.

Mange brancher

Toby Toudal Nielsen fremhæver, at Branchejob er det helt rigtige sted at søge mange forskellige fagpersoner.

- På Branchejob.dk kan eksempelvis importører og maskinproducenter søge sælgere, udviklere, lagerfolk og andre med særlige kompetencer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Landmænd kan søge driftsledere eller andre medarbejder, og også sæsonarbejdere er oplagte at søge på Branchejob.dk, siger Toby Toudal Nielsen.

Han nævner også rådgivningsvirksomheder, som en branche, der på Brancejob.dk kan finde rådgivere som eksempelvis planteavlskonsulenter, revisorer, ejendomsmæglere, bogholdere eller andre specialister med den rette faglige profil.

Opret stillingsopslag eller se ledige jobs på den nye jobportal på www.branchejob.dk.