Abonnementsartikel

BrancheJob er en helt ny jobportal, der henvender sig udelukkende til landbruget og landbrugets følgeindustrier. I år er Branchejob tilstede på landbrugsmessen NutriFair i Fredericia den 21. - 22. januar.

BrancheJob er en helt ny jobportal, der henvender sig udelukkende til landbruget og landbrugets følgeindustrier. Find Brancejob i hal A på stand nr. A 1159, og få mere information.

Det rigtige match

Målet er at skabe kontakt mellem virksomhederne og relevante kandidater med de helt rigtige faglige og personlige kompetencer. På Nutrifair 2015 er der mulighed for at møde BrancheJob, og høre om mere om hvad den nye jobportal kan tilbyde til såvel repræsentanter fra virksomheder, der søger nye medarbejdere, eller jobsøgende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Branchekendskab

BrancheJob er en del af Fagbladsgruppen A/S, som bl.a. også tæller Maskinbladet og de tre fagmagasiner Agro, Bovi, Hyo. Det betyder et indgående branchekendskab og et stort netværk, som der kan gøres brug af, når virksomheder og potentielle kandidater skal matches.

Hos BrancheJob arbejdes der målrettet med at eksponere virksomhedernes stillingsopslag mod relevante kandidater, og det sikres bl.a. gennem tætte partnerskaber med fag- og specialmedier, der er tilstede på alle platforme.

Print dit gratis adgangskort til messen på nutrifair.dk.

Branchejobs partnere: Agrar+ Agro, Agrar+ Bovi, Agrar+ Hyo, Dagens Byggeri, Fritidsmarkedet, Grønteknik, Maskinbladet, Maskinteknik