Abonnementsartikel

Claas' deltagelse på årets Agromek bliver anderledes, da Claas-maskiner vil være fordelt på flere stande rundt på messen.

Som LMB tidligere har annonceret vil Claas' deltagelse på årets Agromek blive anderledes med blandt andet Claas-maskiner på flere stande rundt på messen.

Satellitstandene bliver en kombination af inde- og udendørsstande. De bliver opdelt i rene Claas-stande og samarbejder med andre nøgleudstillere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I sidstnævnte kategori er GreenTec.

Samarbejdet med GreenTec involverer ikke kun Claas deltagelse på GreenTecs stand i hal C, men også en fælles udendørs stand mellem hal C og D samt et GreenTec redskab på Claas' hovedstand i hal F.

I en pressemeddelelse skriver LMB, at samarbejdet omfatter:

- GreenTec stand C2750: På GreenTecs stand bliver en Claas-traktor udstyret med GreenTec-redskaber i både baglift, frontlift og frontlæsser. Udendørs stand 0216: Ved den overdækkede mellemgang mellem hal C og hal D vil GreenTec og Claas i fællesskab udstille på en 108 m2 stor udendørs stand. Her præsenteres en Claas-traktor med en bugseret Spearhead Stubble Master samt en Claas-teleskoplæsser med en GreenTec HXF grundramme og GreenTec grensav. LMB / CLAAS stand F5300: GreenTec vil også være repræsenteret på Claas-hovedstanden i hal F, hvor en traktor med frontlæsser vil være udstyret med en GreenTec HXF løsning.

Hvilke modeller, det drejer sig om, vil først blive offentliggjort i forbindelse med hhv. GreenTec og LMB's offentliggørelse

Artiklen fortsætter efter annoncen

af øvrige udstillede maskiner på Agromek.

- Det er en del af vores messekoncept at vise CLAAS traktorerne frem i forskellige kombinationer med redskaber. I den forbindelse ser vi god logik i at udstille sammen med GreenTec. Vores produktprogrammer komplimenterer hinanden, og så har vi jo nogle sammenfald på forhandlersiden. Samtidigt giver dette samarbejde os mulighed for at vise Claas-traktorerne i et markedssegment, hvor vi normalt ikke står så stærkt, siger Morten Nørtoft Jørgensen, marketingansvarlig hos LMB Danmark A/S.