Lorenz Hansen, CEO for DC Beef, har valgt at stoppe som direktør. Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

Han giver opgaven videre til salgsdirektør i DC Beef, Finn Klostermann.Overdragelsen sker i forlængelse af den officielle åbning af det nye kreaturslagteri i Holsted.

Om den nye mand, siger formand for DC Beefs bestyrelse Peder Philipp.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi var ikke i tvivl om, at Finn Klostermann var en stærk kandidat til jobbet. Alligevel har vi valgt at køre en helt almindelig professionel rekrutteringsproces med afsøgning af markedet, tests og samtaler. Og det har kun bekræftet vores oplevelse af Finn Klostermann som den, der kan føre DC Beef videre og samtidig repræsentere et generationsskifte.

Lorenz Hansen, der fylder 66 år til oktober, fremsatte ønsket om at fratræde for knap halvandet år siden. Han sagde dog ja til at være med til at bygge det nye kreaturslagteri op, før han den 30. september fratræder.

- Jeg tør godt sige med bestemthed, at Lorenz Hansen bærer en meget stor del af æren for, at DC Beef i dag er Danmarks største kreaturslagteri, som igennem en årrække har kunnet levere en stadig stigende notering til ejerne og dermed bevare markedsandele i en faldende dansk produktion. Lorenz Hansens store erfaring med netop oksekødsmarkedet har givet ham en stor indsigt i både arbejdsprocesser og innovationsmuligheder. En indsigt, han har udnyttet til at sikre DC Beef den position, det har i dag, siger Peder Philipp.