Abonnementsartikel

Sidste uges brand i en malerkabine har skabt ekstra travlhed hos He-Va i Nykøbing Mors.

I sidste uge opstod der brand i en malerkabine hos producenten af landbrugsmaskiner, He-Va i Nykøbing Mors, og det har givet hektisk aktivitet midt i en i forvejen travl periode.

- Men vi er faktisk allerede på vej op i gear igen, siger teknisk direktør hos He-Va, Heine Christiansen, der dog mener, at der godt kan gå 16-18 uger, inden alt er som før. Men heldigvis råder He-Va over to lokaliteter, så man har kunnet flytte malerarbejdet til den anden adresse. Det giver bare noget ekstra transport af de nye maskiner, når de skal males.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Derudover har vi hurtigt lejet os ind i et andet malerværksted i nærheden, siger Heine Christiansen, der ellers kun melder om små forsinkelser på grund af branden.

- Der kan være lidt forsinkelse på nogle af de ting, der skulle leveres i denne uge. Men vi glæder os over, at ingen kom til skade, og at branden ikke berørte svejseafdelingen og montageafdelingen, siger Heine Christiansen.

Branden opstod i en maskine til blanding af malingen på grund af en gnist fra en elektrisk installation, og malerkabinen brændte på kort tid.