Abonnementsartikel

Salling Traktorservice og Nordvestjysk Traktorservice kom først med Best Practice, den nye kvalitetscertificering fra Dansk Maskinhandlerforening.

Det er altid en fjer i hatten at komme først. De to maskinforretninger, Salling Traktorservice og Nordvestjysk Traktorservice blev de første i Danmark til at blive certificeret til Best Practice.

Udmærkelsen er et signal om, at kunderne hos de to maskinforretninger fremover vil opleve en mere gennemtænkt og ensartet service, fordi ejerne, Helle og Peter Nielsen, sammen med deres medarbejdere har lagt mange kræfter i at ensrette arbejdsgangene, og det har udløst den nye kvalitetscertificering fra Dansk Maskinhandlerforening.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Man kan selvfølgelig se Best Practice skiltene i vores to forretninger. Men den store forskel er imidlertid den måde, vi arbejder på både i forhold til vores kunder og internt med hinanden, forklarer Helle Nielsen.

Sammen med sin mand, Peter Nielsen, ejer hun Salling Traktorservice og Nordvestjysk Traktorservice med hjemsted i henholdsvis Spøttrup og Hurup.

- Selvfølgelig har vi med mennesker at gøre, og to kunder skal ikke behandles helt på samme måde. Men de vil opleve, at der er mindre forskel på betjeningen, end der var, før vi gik i gang med Best Practice. Vi har nemlig brugt meget tid på at beskrive og indarbejde, hvordan vi skal gøre tingene samtidig med, at vi også er fleksible, siger Helle Nielsen.

Blandt andet har der været arbejdet en del med at indføre ensartet klargøring af ibyttetagne traktorer, som skal videresælges.

De to maskinforretninger beskæftiger i alt 27 inklusive de to ejere.