Det handler hverken om en pakke øl eller om en stenhård mave, når LRØ Deltids- og Fritidslandbrug inviterer til "Six Pack" i årets løb.

Det er en række bedriftsbesøg, som bliver kombineret med faglige emner af interesse for deltidslandmænd og folk på landet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Inspiration

- Mange deltidsbrugere vil gerne ud og hente inspiration og få nye idéer, og derfor har vi planlagt denne besøgsrække, hvor vi virkelig kommer ud over kanten med relevante emner og værter, der har noget at byde på, siger Ove Madsen og Anne-Marie Kjær, LRØ Deltids- og Fritidslandbrug.

De har ofte arrangeret bedriftsbesøg og arrangementer for deltidsfolket, men denne gang er der tale om en færdig pakke bestående af seks besøg i løbet af 2013, deraf navnet ”Six Pack”.

Kreative deltidsfolk

- Deltidsfolk er generelt et kreativt folkefærd, og mange har mod på nye projekter og nye initiativer på deres ejendom, lyder det fra de to LRØ-ansatte, der har fundet seks spændende besøgsværter, som åbner deres stalddøre hen over foråret, sommeren og efteråret.

Der lægges ud den 7. maj med en aften om kødkvæg og afgræsning hos Mads Peder Nielsen i Jelling. Ud over at se på kødkvæg, bliver der indlæg om naturpleje og miljøordninger ved biolog Bo Levisen, Vejle Kommune og om kødkvæg ved Ove Madsen.

Den 22. maj er der ”smådyrsaften” hos Laila Platz Sheridan, Hjortsvang, der har en besætning af geder. Denne aften er der ud over geder fokus på specialfoder og økologi, og der vil være smagsprøver. Senere kommer det til at handle om gårdbutikker, øl, økologi og endeligt om projekter og projektudvikling. Der er tilmeldingsfrist til arrangementerne den 23. april.