Abonnementsartikel

Med MI app'en har sælgerne altid adgang til opdaterede priser og brochurer, film og fotos, både i forretningen og ude hos kunderne.

Uanset om det foregår hjemme i forretningen eller ude på et kundebesøg, kan det godt give lidt skår i tilliden, hvis sælgeren skal stå og rode i flere forskellige ringbind og i en bærepose med brochurer for at finde frem til den oplysning, som kunden er ude efter.

Derfor har man hos Maskinhandler Indkøbsringen udviklet en ny app, som klær' sælgeren bedre på. Med MI app'en har sælgerne altid adgang til opdaterede priser og brochurer, samt film og fotos af maskinerne i arbejde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Meningen er, at de 250 sælgere i vores 54 forretninger skal benytte den nye app. Så slipper de også for at slæbe rundt på syv ringbind og en masse prislister, siger marketingchef Pia Erritsø Christensen, MI i Vejle.

En stor kvalitet er, at man med app'en på sælgernes tablets også sikrer, at den hele tiden er opdateret med de nyeste priser og specifikationer på varerne. App'en er lavet til både Android og Apple.

- Vi er sikre på, at også kunderne vil opleve det som en forbedring, siger Pia Erritsø Christensen.

MI app'en virker også uden for netværk, da flere af kunderne bor på steder med begrænset dækning.