New Hollands BigBaler har modtaget Sima Silver Innovation Award for branchens bedste sikkerhed. New Holland fortæller i en pressemeddelelse, at juryen især var imponeret af de moderne sikkerhedsfunktioner, hvor føreren kan justere ballepresseren uden at bruge værktøj.

Samtidig har maskinen en meget høj produktivitet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udvikling i 25 år

- Vi er begejstrede for, at juryen har anerkendt vores store bestræbelser for at forbedre førerens sikkerhed i den nuværende BigBaler Serie, kulminationen af mere end 25 års kontinuerlig udvikling, udtaler Franco Fusignani, leder af New Holland Agriculture.

- Vi har ikke kun engageret os i at øge landbrugsvirksomhedernes fortjeneste, vi vil også gerne forbedre livet for de mennesker, der arbejder med vores maskiner hver dag. Sikkerheden står øverst på vores dagsorden, siger Franco Fusignani i en pressemeddelelse.

Sikkerheds-elementer

BigBaler-serien er designet med sikkerhed i centrum, fordi New Holland ved, at sikkerhed er grundlæggende, og at kompromisser kan være fatale, når føreren har travlt med at få afgrøden i hus i perfekt tilstand.

Blandt de sikre elementer kan nævnes, at frontpladen kun kan åbnes, når ballepresseren holder helt sille, når kraftudtaget er slået fra og når svinghjulsbremsen er aktiveret. Desuden er det sikkert at arbejde i højden, der er ikke adgang til bevægelige komponenter gennem garnboksene.