Abonnementsartikel

New Hollands T5-serie fås med tre motorer fra 99 til 114 hk.

New Holland har udvidet sin T5-serie, så den nu har fået semi-powershift transmission. Nu passer serien i endnu højere grad til kvægbrug, blandede bedrifter og maskinstationer.

Serien fås med tre motorstørrelser fra 99 til 114 hk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Transport og grønthøster

- T5 Electro Command vil blive den foretrukne traktor til brug ved intensiv transport, kørsel med grønthøsterudstyr og blandet brug, takket være dens effektive transmission, siger Luca Mainardi, leder af Tractor and PLM Product Management.

- Endvidere er T5 Electro Command en interessant mulighed til kommunale opgaver og i forbindelse med vejarbejde takket være muligheden for valg af perfekt tilpasset hastighed og det fremragende udsyn hele vejen rundt, siger Luca Mainardi.

Gear vælges med knapper

Electro Command semi-powershift-transmission er en optimeret udgave af den anerkendte transmission, som i øjeblikket er monteret på T6-serien.

Der er 16 fremadgående gear og bakgear, og føreren kan vælge op til otte gear med knapper til op- og nedskift på transmissionsgrebet uden at flytte det fysisk.

Behagelig komfort

T5 har den såkaldte VisionView-kabine, og som det kendes fra T6, T7 og T8-serierne, reagerer den på selv de skarpeste bump og gør føreren mindre træt, selv når traktoren kører på ujævn vej eller mark. Den har også stor manøvredygtighed på snævre steder.