Barenbrug håber på vækst via opkøbet af Seedmark, som producerer over 90 unikke frøsorter. Australske Seedmark har en omsætning på 25 millioner australske dollars og har et af de mest omfattende teams af frøavlere globalt.

- Produktporteføljen af Seedmark er meget komplimenterende og gør det muligt for os at tilbyde et komplet sortiment af frø til plæne, foder og markafgrøder, forklarer Peter Young, administrerende direktør for Heritage Seeds, Barenbrugs australske datterselskab.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Dette opkøb giver også adgang til værdifulde avlsprogrammer og vil styrke vores netværk inden for frøproduktion globalt, fortsætter han.

The Royal Barenbrug Group er en familieejet virksomhed, hvis kernekompetencer er græsfrøproduktion og international markedsføring af frø til plænegræs, fodergræs og bælgplanter. 

Det australske datterselskab, Heritage Seeds, der er 100 procent ejet af Barenbrug, er en af Australiens største frøvirksomheder, der fokuserer på forskning og udvikling. Virksomheden er specialiseret i forædling af frøsorter. Den giver lokale løsninger til mejeriprodukt-, kød- og kvægindustrien såvel som til markedet for professionelle græsplæner i tempererede og subtropiske zoner.