"Oh! by Kopenhagen Fur™ er navnet på det internationale modebrand, som skal flytte Kopenhagen Fur fra at være råvaresælger og inspirator for mode- og pelsbranchen til også selv at producere og sælge til forbrugerene. Den nye forretningsenhed og det nye brand leverer pels-produkter i en prisklasse, hvor alle kan være med".

Sådan skriver Kopenhagen Fur om sit nyeste initaitiv.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Oh! by Kopenhagen Fur™ skal som brand rykke ved de sammenhænge, hvor forbrugeren til daglig ser, oplever og bærer pels. - De allerede etablerede brands, som i sidste ende er Kopenhagen Furs egne kunder, skal ikke se Oh! by Kopenhagen Fur™ som en konkurrent, men derimod som en frisk og innovativ spiller, der sprænger rammerne for, hvad man kan med pels. Vi kommer til at supplere det etablerede pelsmarked med nye produkter, som vi i de senere år har erfaret, at forbrugerne mangler. Dermed udvikler vi nye salgskanaler for den samlede branche, og vi skaber et know-how i forhold til produktion, som igen kommer hele branchen til gode. Oh! by Kopenhagen Fur™ er tænkt som spydspidsen, der vælter mure ind til nye markeder, siger Patrizia Venturelli Christensen, kommerciel direktør i Kopenhagen Fur.

Pels til den brede offentlighed

Oh! By Kopenhagen Furs egne designere skal producere pelsprodukter, ikke bare til de pels-vante og købestærke segmenter, men til den brede offentlighed. Oh! by Kopenhagen Fur™ satser nemlig på en tre-delt produktstrategi, hvor der vil være produkter i pris-kategorierne low-range, mid-range og high-range.

- Særligt low-range produkterne, som primært udgøres af acccessories, er interessante, idet de består af accessories og modetøj i luksus-kvalitet, som i modsætning til traditionelle pelsprodukter kan erhverves til overkommelige priser.

- Ved at satse på en kvantitets-baseret produktion, som man ikke ofte ser i pelsproduktion, sikrer vi de lave produktionspriser, som gør det muligt for os at sælge luksuriøse produkter af høj kvalitet til en overkommelig pris. Derfor regner vi også med en stor vækst det første og mange år frem, siger Patrizia Venturelli Christensen, der repræsenterer verdens største leverandør af de råvarer, nemlig Kopenhagen Fur og de danske pelsdyravlere. Oh! by Kopenhagen Fur's™ kollektion præsenteres i disse dage på pels- og lædermessen MiFur i Milano. Oh! by Kopenhagen Fur™ vil efter planen være at finde i butikker i Europa og Nordamerika i løbet af tredje kvartal 2012.