Den danske Maschio-importør, MO Implements, satser i højere grad end tidligere på jordbearbejdning og viser fire nyheder på Landskuet.

MO Implements har fire nyheder til jordbearbejdning med på Landsskuet.

Der er tale om grej fra Maschio til jordbearbejdning lige fra øverlig bearbejdning i fem centimeters dybde til jordløsning helt ned til 70 centimeter.

Hans Peter Villadsen fra MO Implements fortæller, at fokuseringen på jordbearbejdning er sket i takt med en øget interesse for jordløsning.

Grubbere

De to af nyhederne er grubber-harve-kombinationer.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den ene er Maschio Pinocchio 200 med femtands traction og dobbelt piggepakker. Denne model kan løsne i dybder fra 20 til 40 centimeter.

Den anden er Maschio Artiglio Magnum på syvtands traction og dobbelt piggepakker. Denne model kan løsne i dybder fra 25 til 70 centimeter.

Fælles for de to maskiner er ifølge Hans Peter Villadsen fra MO Implements, at de patenterede vendbare spidser på grubberen løsner og løfter jorden uden at trække sten og råjord op.

Spidsen er tungstensbelagt og vejer på den lille model hele 6,5 kg, så der er ifølge Hans Peter Villadsen tale om kraftigt gods.

Han fremhæver flere andre detaljer som sideknive til at skære i overfladen plus en trekant til at bryde jorden

Harver

MO Implements viser desuden tallerkenharven Maschio Veloce 400/36 x 510 mm med U-ringspakker på standen på Landsskuet, mens den fjerde nyhed - tandharven Maschio Terremoto 350/12 m/dobbelt fjederudløser og U-ringspakker udstilles på Holmsland Maskinforretnings stand, hvor MO Implements også har udstillet den plov, som sidste år vandt Fabriks DM i pløjning.

Harverne er ifølge Hans Peter Villadsen nyudviklede og robuste maskiner.