Automatisk oplæsning:

Bredal udvider sit norske forhandlernetværk

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Ålgård Landbrukssenter er Bredals nye eneforhandler i Rogaland & Agder Fylke. Begge parter ser store fordele i samarbejdet og har pæne forventninger til salget.

Fra den 1. maj 2021 er Ålgård Landbrukssenter ny eneforhandler af Bredals brede program af kalk-, gødnings- og saltspredere i Rogaland & Agder Fylke. Ålgård Landbrukssenter er førende forhandler af maskiner til landbrug og entreprenører med hovedafdeling i Ålgård og en ny afdeling under etablering i Bryne.

Det skriver Bredal i en pressemeddelelse.

Hos Ålgård Landbrukssenter har de længe ønsket at udvide samarbejdet med Bredal og dermed koncentrere sig om én leverandør inden for kalk- og gødningsspredere. Det blev muligt, da Ålgård Landbrukssenter forlod AK-kædesamarbejdet sidste år.

- Vi har længe ønsket at styrke samarbejdet, fordi Bredal har et vældig godt navn. De er kendte for, at kvaliteten er i topklasse, og så er deres produkter særdeles driftssikre, fastslår Anniken Øgreid, økonomi og markedsansvarlig i Ålgård Landbrukssenter.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Kundeorienteret og professionel partner

- Med Ålgård Landbrukssenter som eksklusiv partner er det målet at fokusere salgsindsatsen i Rogaland & Agder Fylke yderligere, siger Jacob Bangsgaard, nordisk salgsansvarlig hos Bredal A/S. Vi ved, at de kan matche professionelle kunders behov.

Jacob Bangsgaard lægger vægt på, at Ålgård Landbrukssenter er en ambitiøs forhandler, der med den kommende udvidelse i Bryne kan yde optimal support til landmænd og entreprenører i Rogaland & Agder Fylke. Parterne har arbejdet sammen siden 1981, men på grund af Ålgårds tidligere kædetilknytning har det kun været på halv kraft.

Virksomheden omsætter for over 100 mio. kroner, har 23 ansatte og forventer at komme op 30 ansatte med den nye afdeling.

Pæne forventninger til det fremtidige salg

- Med Bredal har vi et stærkt sortiment inden for kalk-, gødning- og saltspredning, der er målrettet de professionelle brugere, som vi længe ønsket at stå stærkere over for, uddyber John Magne Øgreid, sælger hos Ålgård Landbrukssenter.

Han forventer, at de kan fordoble salget af Bredal-produkter. Det skal ske gennem en række offensive aktiviteter.

Konkret vil Ålgård Landbrukssenter fremover lagerføre en række af Bredals kalk-, gødnings- og saltspredere. Desuden gennemfører Ålgård Landbrukssenter målrettede tiltag over de kommende måneder, hvor Bredal vil blive markedsført særdeles aktivt, blandt andet med gode før sæson-priser, fortæller John Magne.

- Vi oplever, at Bredal generelt vinder markedsandele inden for kalk- og gødningsspredere, og nu skruer vi yderligere op for ambitionerne på det norske marked, afslutter Jacob Bangsgaard, der glæder sig til det nye og tættere samarbejde med Ålgård Landbrukssenter.