Protein-producenten European Protein og moderselskabet Fermentationexperts har udpeget Jan Svarre, som ny bestyrelsesformand for begge selskaber.

Jan Svarre har en lang karriere bag sig inden for bankverdenen, blandt andet som bankdirektør for Sydbank A/S frem til 2019, og direktør og landechef for Privatkunder hos Danske Bank tilbage i 2013.

Jan Svarres fokus er i dag rettet mod bestyrelses- og advisory-board arbejde samt konsulentarbejde inden for rådgivning om strategi, forretningsudvikling og ledelse.

Om det forestående bestyrelsesarbejde i begge virksomheder, siger den nyudnævnte bestyrelsesformand, Jan Svarre:

- Der er ingen tvivl om, at European Protein har foderløsninger, der effektivt øger sundheden og produktiviteten for dyr. Virksomheden har en stærk og vækstende position på hjemmemarkedet på grund af sine unikke produkter, der øger bundlinjen for svine -og fjerkræproducenter. Men potentialet er langt fra udnyttet. Jeg glæder jeg mig til at bidrage til den fortsatte udvikling af virksomheden samt øge eksportsalget sammen med ledelsen og medarbejderne i begge selskaber, siger Jan Svarre.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Jens Legarth, der er direktør for European Protein og Fermentationexperts, glæder sig over, at Jan Svarre har valgt at takke ja til formandsposten:

- Med Jan på holdet er vi bedre rustede til at ekspandere forretningen, og vi ser frem til et godt samarbejde, hvor vi kan trække på Jans solide erfaring med at vækste eksporten og bistå med forretningsudviklingen, siger Jens Legarth.

European Protein er en innovativ producent af sundhedsfremmende foder til dyr. Virksomhedens patenterede fermenteringsproces fremstiller proteiner, der både øger dyrenes tarmsundhed og produktivitet, og som samtidig sørger for, at sunde dyr også er en sund forretning for landmanden.