De nominerede til Danmarks bedste mejeriafdelinger 2020, forstår at sætte mejeri på dagsorden i butikken, tilbyder sæsonaktuelle og friske varer, der spænder bredt, lyder det fra L&F. 

Hvem kan egentlig forestille sig en pizza uden formidabel ost og hvem kan sige rødgrød uden at sige fløde. Mejeri og madkultur hænger sammen. Men fløde er jo ikke bare fløde og ost er ikke bare ost, skriver Landbrug & Fødevarer i en pressemeddelelse. 

Derfor leder Landbrug & Fødevarer hvert år efter en mejeriafdeling blandt discount kæder og super/hypermarkeder, som gør det ekstra godt. Som hjælper kunderne til den bedste madoplevelse og som virkelig formår at sætte både producenterne og produktet i fokus.

For kunderne vil have lokale varer, men vil ikke gå på kompromis med deres kulinariske oplevelser og det kræver særlige ildsjæle, viden og kunnen for at guide kunderne til det helt rigtige valg og samtidig en helt speciel indkøbsoplevelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Mejeriprodukterne er vigtige, fordi de samler retten. Derfor kræver det viden om produkterne og producenterne for at hjælpe kunden til det bedste køb for dem, siger afdelingsleder og jurymedlem Mette Gammicchia, Landbrug & Fødevarer.