Siden Maarten grundlagde Vredo DK i Ulfborg tilbage i 1998 har virksomheden udviklet sig som til en kendt spiller af specialmaskiner hovedsageligt indenfor gylleudbringning. Vredo DK importerer og servicerer blandt andet store selvkørende gyllemaskiner fra Vredo i Holland. Vredos produkter bliver solgt fortrinsvis til maskinstationer eller større landbrug i hele Danmark.

Lars er trådt ind i firmaet den 1. januar 2020, som driftsleder og vil løbende overtage aktier indtil 2023, hvor ejerskiftet vil være realiseret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lars er uddannet automekaniker og har efterfølgende afsluttet uddannelsen til maskiningeniør i 2015. Siden barnsben har interessen for landbrugsmaskiner været stor og han har siden han blev 16 år arbejdet indenfor maskinstationsbranchen enten fast eller som løsarbejder. De to mødte hinanden i forbindelse med handel af en nyudviklet 12 meter Vredo græsnedfælder hos Staby Maskinstation, hvor Lars var ansat som driftsleder i perioden fra 2006-2011. Senest fra 2015 til og med 2019 har Lars arbejdet for Solid Production A/S som blandt andet udvikler, fremstiller og servicerer husstandsvindmøller og varmepumpeløsninger. I perioden har Lars arbejdet i udviklingsafdelingen, været produktionschef og de sidste to år servicechef. Da maskinstationsånden og mekanik altid har været i blodet, var det en oplagt chance for at kombinere dette da muligheden bød sig hos Vredo Danmark.

- Jeg er utrolig glad og stolt over at få muligheden for sammen med Lars at gennemføre generationsskifte og sikre min virksomhed med en god kontinuitet. Vi har en spændende virksomhed med stort potentiale, som vi vil udvikle videre i de kommende år i samarbejde med vores kunder, leverandører og medarbejdere, udtaler Maarten Lerink.