A.P. Andersen Maskinfirma I/S i Gjerndrup ved Brørup forhandler nu sprøjter fra italienske Bargam.

Brdr. Toft A/S - Sprøjtespecialisten og A.P. Andersen Maskinfirma I/S i Gjerndrup ved Brørup har indgået samarbejdsaftale omkring salg og service af Bargamsprøjter i det Sydjyske.

A.P. Andersen har i 50 år varetaget salg, reparation og servicering af traktorer og landbrugsmaskiner, og firmaet forhandler blandt andet traktorer fra Same Deutz Fahr, Lely, Vogel & Noot med flere.

Naturligt alternativ

- Vi har gennem de seneste 10-12 år solgt mange Scan-Sprayer marksprøjter, men da dette mærke er forsvundet med Scan-Agro's konkurs, manglede vi et alternativ. Da der desuden allerede kører en del Bargamsprøjter i området, var det naturligt for os at vælge de Italienske Bargamsprøjter, hvor produktprogrammet er bredt, kvaliteten er høj og prisen yderst konkurrencedygtig. Det har desuden været vigtigt for os, fortsat at kunne tilbyde service og reservedele til de mange Scan-Sprayer sprøjter vi har solgt, og dette sikrer vi med den nye aftale. Endeligt er det en stor fordel, at vi fra tidligere kender Finn Søndergaard (tidligere ansvarlig for Scan-Sprayer hos Scan-Agro), der med sin store viden om sprøjter og sprøjteteknik, er en uundværlig back-up for os. Det udtaler Indehaver af A.P. Andersen, Lars Andersen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Sprøjtesyn

A.P. Andersen tilbyder i samarbejde med Brdr. Toft syn af sprøjter i henhold til de nye regler om obligatoriske sprøjtesyn, og har i øvrigt i vid udstrækning mulighed for at trække på serviceteamet hos Brdr. Toft, også til opgaver uden hos kunden, hvis det skønnes nødvendigt.

Yderligere udvikling

Hos importøren Brdr. Toft - Sprøjtespecialisten er der ligeledes tilfredshed med den nye forhandleraftale;

- Vi har altid haft et godt salg i Syd- og Sønderjylland, og med den nye aftale styrker vi muligheden for at udvikle potentialet yderligere. Desuden har flere kunder udtrykt behov for en stærk og kompetent servicepartner, hvilket vi mener at have fundet i A.P. Andersen, udtaler salgs- og marketingchef Finn Søndergaard og fortsætter:

- På servicesiden er det ikke blot Bargamkunder, der vil nyde godt af den nye aftale; også kunder med Knight og Scan-Sprayer sprøjter får mulighed for lokal service og reservedelsforsyning, idet Brdr. Toft - Sprøjtespecialisten foruden Bargam også importerer Knight i Skandinavien, og er lagerførende i reservedele til Scan-Sprayer.

Bredt produktprogram

Bargam har produceret sprøjter i over 40 år og er en del af en af Italiens store virksomhedsgrupper med en ekspansiv strategi. Bargam eksporterer til over 25 lande og betragtes som en betydende spiller i branchen.

Brdr. Toft - Sprøjtespecialisten har importeret Bargam i snart 20 år og har siden solgt omkring 700 sprøjter i Danmark. Så der ligger stor erfaring og stabilitet bag produktet. Bargam tilbyder et meget bredt produktprogram, som dækker hele spektret fra små lift- og golfsprøjter op til store selvkørende sprøjter.