Flere og flere inden for jordbruget har fået øjnene op for, at præcise GPS-løsninger rummer en række indlysende fordele, som både giver bedre økonomi og arbejdsmiljø.

- Vi har i flere år haft stor succes med løsningerne fra Topcon, som kan bruges til alle fabrikater maskiner og til mange formål i landbruget. Men samtidig har vi været på udkig efter supplerende løsninger til de mere specialiserede produktioner, som stiller yderligere krav til alsidighed, siger Torben Thorsen, indehaver af Thorsen-Teknik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Svaret på hans søgen er det hollandske firma SBG, som i snart 10 år har arbejdet med innovative løsninger til en bred kreds af landmænd, gartnere og planteskoler med flere. Herunder også i Danmark, hvor cirka 10 anlæg allerede er i brug.

- Derfor er vi glade for at kunne fortælle, at vi nu er importør af løsningerne fra SBG på det skandinaviske marked, fortæller Torben Thorsen.

Thorsen-Teknik tilbyder altså fuldstændigt skræddersyede løsninger til alle typer jordbrugere, juletræsdyrkere, planteskoler, gartnere og skovbrugere med flere fra enten Topcon eller SBG i eventuel med kombination Thorsen-Tekniks eget system RosCrop.