Hollandske landmænd er efterhånden ikke noget særsyn i Danmark, og nu er endnu flere hollændere på vej til det ganske danske. Denne gang drejer det sig dog ikke om mennesker, men derimod om maskiner - eller mere specifikt - Toplift Staja kroghejsvogne, som Kragmann A/S har fået importen af.

- Vi vil gerne udvide vores sortiment inden for landbrugsmaskiner med, hvad vi mener, er kvalitetsvogne. De er bygget i højstyrkestål og har en meget pæn design. Og så er de fremstillet i Holland - så man ved, at kvaliteten er i orden, fortæller Kragmanns salgschef Erik Hermansen til Maskinbladet.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Satser på kartoffelavlere

Det er første gang, at den Middelfart-baserede maskinimportør skal arbejde med vogne, som de især regner med at sælge til én bestemt kundegruppe.

- Der er flere og flere kartoffelavlere, der transporterer deres kartofler i containere, og det er derfor, vi nu tager de her kroghejsvogne ind, siger Erik Hermansen.

De hollandske vogne er udstyret med hydraulisk affjedret aksler og trækstang og kan fås med en fjernbetjening af hydraulikfunktioner. Størrelsesmæssigt varierer de fra 12 til 26 tons.