Johnny Hansen er ansat i en nyoprettet stilling som marketingchef for Same Deutz-Fahr hos HCP Nordic i Krogager. Med base i Krogager får han ansvaret for at koordinere indsatsen med at fremme salget af alle SDF´s produkter i Danmark og Norge.

Johnny Hansen er 53 år og kommer fra Agco Danmark A/S, hvor han har arbejdet 14 år - senest som salgsadministrationschef med ansvar for salg og markedsføring af Massey-Ferguson landbrugsmaskiner og markedsføring af Fendt landbrugsmaskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ambitiøse vækstmål

I sit nye job skal Johnny Hansen sammen med det øvrige SDF-team i Danmark og Norge være med til at sikre traktormærkerne Deutz-Fahr, Same og Lamborghini samt mejetærskere og teleskoplæssere fra Deutz-Fahr størst mulig markedsandel. Han vil blive det koordinerende led mellem fabrikkerne, HCP's salgsselskaber og markederne i Danmark og Norge, så vækstplanerne får størst mulig effekt.

- Med ansættelsen af Johnny Hansen tilfører vi vores organisation en ny dimension og endnu mere slagkraft, fremhæver administrerende direktør Jens Chr. Hundahl, HCP Nordic.

- Vi har samlet det helt rigtige team i HCP Nordic, i HCP Danmark A/S og HCP Norge AS. Jeg er sikker på, at de sammen med forhandlerne vil indfri vores ambitiøse vækstmål for SDF's produktprogram, tilføjer han.

Hovedsæde ved Grindsted

HCP Danmark A/S indgår i HCP Nordic, der med salgsselskaber i Danmark, Norge, Sverige og Finland, importerer og distribuerer traktorer, landbrugsredskaber og parkmaskiner til hele den grønne sektor i Norden. HCP fejrede sidste år 140 års jubilæum.

HCP Nordic har samlet alle centrale funktioner i hovedkvarteret ved Grindsted, hvor et moderne logistikcenter håndterer reservedele og klargøring af alle produkter. Alle produkter sælges gennem uafhængige forhandlere.