Lyt til artiklen:

Deutz-Fahr ændrer strukturen i Danmark

00:00
Hastighed: ???x
01:43

Abonnementsartikel

For at lave vejen mellem forhandler og fabrik kortere, sætter Deutz-Fahr en dansker i spidsen for salget i Danmark og Baltikum.

HC Petersen har i en lang årrække haft importen af blandt andet Deutz-Fahr til det danske, norske og finske marked. Det ændres der ikke på, men i 2021 får HCP hjælp til salget af Deutz-Fahr i form af en områdechef for både Danmark og de baltiske lande.

SDF-gruppen, som står bag Deutz-Fahr og Same har fra den 1. februar ansat Torben Pedersen som ny områdechef for Norden og Baltikum. Torben har tidligere været ansat hos blandt andet Dalbo, Agrometer og Agco, og er dermed en kendt mand i branchen.

Torben Pedersens rolle bliver supporterer forhandlerne af Deutz-Fahr, så der nu bliver en direkte forbindelse mellem forhandlerne og fabrikken i Tyskland.

- Grunden til denne ændring er at komme tættere på de danske forhandlere og dermed kunder fra hovedkontoret i Tyskland, så lige nu bruger jeg tiden på at snakke med de danske Deutz-Fahr-forhandlere, om det nye set-up, fortæller Torben Pedersen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Fra HCP lyder det, at det længe har været et ønske, at de leverandører, man samarbejder med, deler det tætte forhold, det er, at hjælpe med service:

- Det er for HCP og SDF tydeligt, at vi begge, leverandør såvel som distributør, viser ejerskab til opgaven med at bevare den høje brandværdi, vi mener, at produktet fra SDF fortjener. Det er derfor yderst tilfredsstillende SDF's fælles strategi for at intensivere det lokale fokus på det danske marked. I denne sag er vi også meget taknemmelige over for leverandører, der ikke kun forstår denne tilgang, men også er villige til at leve efter fremgangsmåde, lyder det fra HCP.