Byggeriet af et nyt industriområde, der er dedikeret til Deutz-Fahr og blandt andet kommer til at huse en topmoderne traktorfabrik og et stort besøgscenter med uddannelsesfaciliteter til medarbejdere og forhandlere fra hele verden er officielt begyndt.

Det 125.000 kvadratmeter store industriareal, hvor Deutz-Fahr Land skal ligge, ligger op af den nuværende Deutz-Fahr fabrik og administrationscenter. Det nye produktionsanlæg bliver bygget som et L-formet bygningskompleks på 40.000 kvadratmeter fabriksareal.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selve fabriksanlægget er bygget op omkring centrale samlebånd, der er designet så medarbejdernes ergonomi er i top. Formonteringen af delkomponenter sker i områder med en logistisk sekventiel placering efter en tankegang om "supermarked kitting", der sikrer høj produktivitet i samlelinjerne.

Udvikling

Med udvidelsen vil man i Lauingen kunne producere ca. 8.000 traktorer pr. år - vel at mærke i ét arbejdsskift, så Deutz-Fahr kan hurtigt forøge kapaciteten i takt med udviklingen i markedsandelen.

Det første spadestik blev taget under overværelse af blandt andet Lodovico Bussolati, administrerende direktør for Same Deutz-Fahr og Rainer Morgenstern, der er administrerende direktør for Same Deutz-Fahr Tyskland og kommerciel direktør for Europa.

Repræsentanter for områdets myndigheder var også tilstede, da Aldo og Francesco Carozza, som er næstformænd i Same Deutz-Fahr koncernen, meget symbolsk foretog det fysiske spadestik med to Deutz-Fahr Serie 6-traktorer udstyret med frontlæssere.

- Det nye anlæg og de tilknyttede faciliteter, som alle bliver en del af Deutz-Fahr Land, er en afgørende milepæl for vores koncerns fremtidige vækst, sagde Lodovico Bussolati, CEO for Same Deutz-Fahr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det betyder meget for vores Deutz-Fahr brand og bekræfter de senere års kraftige udvikling med blandt andet nye traktorserier med helt op til 440 hestekræfter. Det får afgørende betydning for vores vækst.

Når anlægsarbejdet er færdigt i 2016 vil fabrikken, testområdet og det nye besøgs/træningscenter i Lauingen lægge beslag på i alt et areal på 340.000 kvadratmeter, hvoraf de 138.000 kvadratmeter vil være under tag.

Den samlede investering bliver ca. 75 millioner euro.