Pomi Stack 200

Specifikationer:

  • Lasteevne i tons:7
  • Årgang:2021

Yderligere information:

Med STACK200 kan du samle og stable op til 120 baller i timen. Ballestableren er designet af en erfaren og innovativ storlandmand for at øge effektiviteten på store landbrug.

STACK200 samler ballerne op i ballepresserens kørselsretning, så du undgår at køre på tværs af dens spor i marken. Bladaffjedrede aksler, flotationsdæk og et hydraulisk styret støttehjul sikrer en rolig og stabil kørsel på marken. Balletangen løfter skånsomt ballerne op fra jorden og centrerer dem oppe på læssebordet. Her stables ballerne to og to, inden de vippes videre op på ladet.

Ballerne holdes på plads på STACK200 af det hydrauliske sideværn og to støttegafler, som automatisk justerer deres placering i takt med, at ladet fyldes op. Ladet består primært af ruller, som let flytter selv drivvåde wrapballer.

Støttegaflerne og sideværnet på STACK200 holder effektivt de læssede baller på plads, når du tipper ladet for at stille hele stakken fra dig. STACK200 er udstyret med en tipstabilisator, som låser vognens bagerste aksel ved aflæsning. Ballerne efterlades, som de blev samlet på marken, med bindeknuderne opad.

Den hydrauliske trækstang gør det let at skifte mellem arbejds- og transportindstillingen af STACK200.

Se mere på vores hjemmeside www.pomi.dk

Europas største online-magasin

- flere end 200 sider med Premium-maskiner

Forhandler:

Pomi Industri ApS
Abildvadvej 5, Thorup
9610 Nørager

Send e-mail

reklame