Lidt over 900 sukkerroedyrkere har stadig penge til gode fra 154 - 110.000 kroner efter, at Landbrugsstyrelsen og Nordic Sugar A/S har gennemført to tilbagebetalinger af produktionsafgifter, som de pågældende dyrkere har betalt for meget i produktionsårene 1999-2000 og 2000-2001.

Landbrugsstyrelsen og Nordic Sugar A/S har lavet en liste over de sukkerroedyrkere, som har penge til gode, men som man ikke kan udbetale til, fordi bankoplysningerne er forældede.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Står man på listen, og ønsker man at få udbetalt dit tilgodehavende, skal man udfylde blanketten om samtykkeerklæring og sende den til Landbrugsstyrelsen. Når man sender samtykkeerklæringen, accepterer man, at styrelsen videregiver oplysningerne til Nordic Sugar A/S, som sørger for udbetalingerne.

Landbrugsstyrelsen har allerede modtaget oplysninger fra flere dyrkere, der har penge til gode, som de endnu ikke har nået at behandle. Har man allerede indsendt oplysninger og modtaget en kvittering, behøver man derfor ikke at gøre det igen. Nogle dyrkere har også indsendt forkerte oplysninger, hvorfor nogle af de planlagte udbetalinger i januar 2019 ikke kunne gennemføres. I de tilfælde vil styrelsen kontakte dyrkerne direkte for at få de korrekte oplysninger.