Abonnementsartikel

Ved indgangen til 2016 lancerede Økologisk Landsforening og Jysk Landbrugsrådgivning det fælles rådgivningsselskab ØkologiRådgivning Danmark, der med 800 kunder og 18 fuldtidsrådgivere er kommet godt fra start som Danmarks største økologiske rådgivningsvirksomhed.

Lige før jul offentliggjorde Økologisk Landsforening og Jysk Landbrugsrådgivning, at man fra nytår ville slå pjalterne sammen i et nyt, fælles rådgivningsselskab for økologiske landmænd - ØkologiRådgivning Danmark (ØRD). En stribe konsulenter fra de to moder-organisationer blev således samlet i det nye selskab, som rådgiver økologer over hele landet.

- Vi er 18 konsulenter i ØkologiRådgivning Danmark, og derudover trækker vi på rådgivningskompetencerne i Økologisk Landsforening og Jysk Landbrugsrådgivning, så vi i alt er 35 landbrugsrådgivere, der arbejder med økologirådgivningen. Det betyder, at de økologiske landmænd kan vælge fra hele rådgivningspaletten fra jord til bord uanset, om man har brug for rådgivning i stald eller mark, økonomirådgivning eller markedsrådgivning, siger Ole Bloch Engellyst, direktør for ØkologiRådgivning Danmark.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinbladet.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.