Lyt til artiklen:

Ny separator kan opnå 40 procent tørstof

00:00
Hastighed: ???x
02:01

Xsplit hedder Vogelsangs nye skruepresseseparator, som muliggør et tørstofindhold på op til 40 procent ved behandling af afgasset såvel som rå gylle, meddeler Vogelsang Danmark i en pressemeddelelse.

- Det bliver stadig vigtigere for vores kunder at kunne udnytte afgasset gylle samt rå gylle fuldt ud og på den mest effektive måder, hvad enten det er som gødning til plantedyrkning, som strøelse, til jordforbedring eller til elproduktion i biogasanlæg. Separationsteknologien afrunder vores portefølje for endnu mere effektiv håndtering af afgasset gylle og rå gylle, siger Niels Agerbo, administrerende direktør for Vogelsang i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skruepresseseparatoren er en kendt og velafprøvet metode til at adskille gylle til yderligere optimal brug, og Vogelsang har optimeret på metoden i Xsplit.

Vogelsang giver deres nye fordeler en makeover med skarpe egenskaber

Se også:

Vogelsang giver deres nye fordeler en makeover med skarpe egenskaber

Det er gjort ved, at drevet er placeret ved faststofudløbet og ikke, som det sædvanligvis er på markedet ved indløbet af råmaterialet.

Det betyder ifølge Vogenslang, at i modsætning til konventionelle separatorer, så kan væsken ikke komme ind i drevet. Det betyder, at der ikke længere er behov for en akseltætning, hvilket igen er med til at reducere vedligeholdelsesindsatsen samt omkostningerne.

Vogelsangs Quickservice-koncept giver også direkte adgang til sien og skruepressen for hurtig service.

En elastomertætningsskive, mod hvilken skruepressen arbejder i separationsområdet, sikrer desuden en pålidelig propdannelse uden ekstra hjælp og med næsten ingen lækage, meddeler producenten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Presseområdet og dermed tørstofindholdet kan også justeres hurtigt og individuelt med få trin. Med optimeringerne opnår Xsplit et tørstofindhold i den faste fraktion på op til 40 procent, hvilket gør den i stand til at opfylde en lang række krav vedrørende behandling af afgasset gylle og rå gylle.

Finindstil din gylle: Individuelle indstillingsmuligheder for bedre præcision

Se også:

Finindstil din gylle: Individuelle indstillingsmuligheder for bedre præcision