Lyt til artiklen:

Mange danskere til Case IH-fest på Agritechnica

00:00
Hastighed: ???x
01:46

Igennem mange år har Case IH og de danske forhandlere haft en tradition for at inviterer danske besøgende til en "kundeaften" om tirsdagen på Agritechnica.

I flere år foregik dette på Case IH-standen efter åbningstid, men i 2019, blev arrangementet flyttet til den berømte Münchner Halle, og gjort til en international Case IH-fest med næsten 1.400 kunder fra mange forskellige lande.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Arrangementet i 2019, blev så stor en succes, at Case IH igen i år har indbudt danske kunder til en festlig aften i samarbejde med de danske Case IH-forhandlere. Arrangementet i 2019 blev faktisk så stor en succes, at de danske kunder er blevet den suverænt største nationalitet til festen. Ud af de 1.350 kunder, som deltog fra hele Europa, var mere end 450 fra Danmark.

- De danske forhandlere har været rigtig glade for at have mulighed for at byde deres kunder velkommen til et arrangementet på Agritechnica. Arrangementet som startede på selve standen, er nu blevet til vores "international Case IH event" i Münchner Halle, og vi må sige at det er blevet til en decideret dansker-fest, siger Case IH's marketingchef, Martin Geert-Jørgensen, i en pressemeddelelse.

rich-media-2
Sidst Case IH inviterede til festen var der 1.350 kunder fra hele Europa, der deltog. 450 af dem var fra Danmark. Foto: Case IH

Han fortæller, at kunderne ser ud til at sætte pris på denne mulighed for at deltage i en hyggelig aften, som kombinerer muligheden for at få en god faglig snak, med den tyske oktober-fest-stemning.

Case IH er igen i år at finde i hal 3, hvor de blandt andet viser verdens største serieproducerede traktor, Quadtrac 715, frem.