Lyt til artiklen:

Søren Hundahl runder 45 år med maskiner

00:00
Hastighed: ???x
02:14

I hjertet af det nordvestjyske har J. Hundahl A/S formået at fastholde og udbygge sin position i branchen gennem mere end 60 år. I år markeres endnu en milepæl, da virksomhedens medejer og direktør, Søren Hundahl, har rundet sit 45-års jubilæum, det skriver J. Hundahl i en pressemeddelelse.

J. Hundahl A/S startede sin rejse som Jørgen Hundahl Smedie & Maskinforretning i 1956. Søren Hundahl trådte ind i firmaet i 1978 og blev snart en uomtvistelig del af dets succes. Sammen med sin bror Erik blev han en del af ejerkredsen i 1984 og otte år senere overtog de det fulde ejerskab, hvor virksomheden seks år efter flyttede i nuværende lokaler i Silstrup.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sidenhen overtog de C.P. Kolding inden de i 2018 flyttede i nye lokaler og udvidede med en nybygget afdeling i Skive.

- At bygge to forretninger op fra bunden, hvor vi startede med blot et stykke papir, har været en fantastisk rejse. Erik og jeg har altid fundet en fælles vej ud fra en klar vision og vilje og mod til at tænke nyt og gøre tingene lidt anderledes. Samtidig har vi haft stort fokus på at skabe en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere har været glade for at gå på arbejde hver dag. Deres evne til at omfavne og drive nødvendige forandringer har været afgørende for at bringe os foran i branchen, reflekterer Søren Hundahl.

Godt i gang med generationsskifte

J. Hundahl A/S er også godt i gang med et vigtigt generationsskifte. Yngre, dynamiske kræfter træder frem, og med Søren Hundahls erfarne hånd på roret har skiftet til nye generationer været en rigtig god proces.

- Vi har været utrolig heldige med at to af vores dygtige, yngre medarbejdere - Claus Sørensen og Martin Dalgaard - har ønsket at træde ind som ejere af virksomheden, udtaler Søren Hundahl, og fortsætter:

- De er gode til at tage fra og dermed er de med til at sikre virksomheds fremtid og fortsatte vækst.