Lyt til artiklen:

Direktør og bestyrelsesformand træder tilbage

00:00
Hastighed: ???x
02:10

Farmbrella Groups administrerende direktør Christina Yding Hahn Elgaard forlader nu den virksomhed, som hun var med til at stifte i 2020.

I en pressemeddelelse fortæller Farmbrella endvidere, at virksomhedens bestyrelsesformand Kurt Skovsted i samme moment træder tilbage.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nils HH Nielsen, der er blandt investorerne i Farmbrella Group, er midlertidigt tiltrådt som administrerende direktør i selskabet.

Den nu tidligere direktør fortæller i pressemeddelelsen, at hendes karriere skal fortsætte i en ny retning. Hun har i forbindelse med sin fratrædelse afstået sin direkte investering i Farmbrella Group, men repræsenterer fortsat en investering via et familieejet selskab.

- Det er blevet tydeligt, at Farmbrella løser en stor samfundsmæssig udfordring omkring professionaliseringen af landbrugsbranchen, men Farmbrella får i stadig højere grad kunder udenfor landbruget, og pivoteringen over mod SMV-segmentet kommer til at fylde meget de næste år. Mit hjerte brænder for at udvikle landbrugsbranchen, og derfor skal der en ny direktør ind i Farmbrella som kan realisere visionen om at blive en førende platform for de små og mellemstore virksomheder, siger Christina Yding Hahn Elgaard i pressemeddelelsen.

Kurt Skovsted er i pressemeddelelsen citeret for følgende:

- Farmbrella er meget og andet end agro-sektoren, men det var der, virksomheden startede, og det har været min brede erfaring fra agrosektoren, der indtil nu har gjort mig til et stærkt kort som formand i Farmbrella Group. Men Farmbrella har en berettigelse i hele SMV-segmentet, og nu skal bestyrelsen finde den profil, der kan medvirke til at føre visionen om at lede den digitale transformation af de små og mellemstore virksomheder ud i verden, siger Kurt Skovsted.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I pressemeddelelsen anfører Farmbrella Group, at; "bestyrelsen og den afgående direktør og formand har i enighed besluttet, at der ud over citaterne herover ikke gives yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt."