To store ostekar står i det ene hjørne af det nybyggede mejeri på Nørgaard, der ligger ved den lille by Vorgod i Vestjylland. En håndværker er stadig i gang med de sidste finjusteringer, men Tobias Christensen er også i gang med produktionen af økologiske gedeoste.

- Der er mange finjusteringer, men sådan er det altid, når man starter noget nyt op. Lige nu er det lidt bøvlet, da vi har fundet ud af, at vi ikke har nok varmt vand. Men når vi får det, kan vi varme to hele kar op og lave ost i begge samtidig, forklarer Tobias Christensen.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.