Lyt til artiklen:

Dyrlægefirma udvider i Jylland

00:00
Hastighed: ???x
01:42

- Lise-Lotte Pedersen har mere end 10 års erfaring fra praksis og en karriere som teknisk ansvarlig hos Boehringer Ingelheim. Det gør Lise-Lotte Pedersen til en sparringspartner, som landmændene kan være særdeles trygge ved, siger direktør hos Ø-Vet, Ken Steen Pedersen, i en pressemeddelelse om udvidelsen af staben.

Han glæder sig over udvidelsen af praksis. For Ø-vets kunder kan nu se frem til endnu en svinedyrlæge med gode, faglige kundskaber og et hjerte, der banker for landmandens arbejde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sundhed og resultater hænger sammen

- Sundhed, økonomi og dyrevelfærd påvirker hinanden. En sund gris har typisk en højere produktivitet og et bedre liv, så det hele hænger sammen og skal ses som en helhed, synes jeg, siger Lise-Lotte Pedersen.

Denne filosofi deler hun med de 12 øvrige dyrlæger i Ø-Vet, der lægger særlig vægt på at se produktionen som en helhed. Derfor var det oplagt for Lise-Lotte at kigge i Ø-Vets retning, da hun søgte tilbage til praksis.

En opvækst med grise

Lise-Lotte er opvokset blandt søer og smågrise på Mors, hvor øf og grynt var lige så velkendte som fuglefløjt, og senere passede hun farestald i en opformeringsbesætning. I dag bor hun fortsat på landet med et mindre dyrehold, dog uden grise.

Hun ved, hvordan holdindsats og en dedikeret indsats er afgørende for succes på staldgangen - og i sidste ende på bundlinjen - og det ser hun frem til at tage med i sit arbejde hos Ø-Vet for landmænd i hele Danmark.