Lyt til artiklen:

DeLaval investerer i ny fabrik til malkerobotter

00:00
Hastighed: ???x
01:23

Automatisk malkning fortsætter med at vokse i hele verden. Blandt andet på grund af manglen på arbejdskraft. Samtidig har DeLaval oplevet en positiv respons fra kunder på DeLaval VMS-serien med automatiske malkerobotter.

Tilsammen har de to faktorer nu ført til, at selskabet investerer for at øge sin produktionskapacitet af automatiske malkesystemer med 50 procent, det skriver det svenske selskab i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er taknemmelige for den tillid, vores kunder har vist os og vores løsninger, siger Paul Löfgren, President & CEO hos DeLaval.

- Investeringen gør os i stand til at møde den stigende kundeefterspørgsel og øge vores produktionskapacitet samtidig med, at vi forkorter leveringstiden. Det sikrer også, at vi kan holde fokus på produktudvikling og kvalitet hele vejen igennem, siger Paul Löfgren.

Det nye anlæg til VMS-produktion skal bygges med tanke på øget effektivitet ved at benytte optimerede og automatiserede processer.

- Fokusset på VMS i Tumba fabrikken i Sverige bliver endnu større og vores supporterende fabrikker og forsyningskæde bliver også opdateret til at yde den bedste support, siger Löfgren.

Planlægningsfasen er i gang, og ambitionen er at have den nye VMS-fabrik klar i 2024.