Lyt til artiklen:

100.000 svingende kobørster solgt på verdensplan

00:00
Hastighed: ???x
01:37

Abonnementsartikel

Delaval har netop solgt deres 100.000. svingende kobørste, hvilket fejres med introduktion af en opdateret model.

Delaval har netop solgt deres 100.000. svingende kobørste. I dag er der over fem millioner køer, der nyder godt af at blive børstet af én af Delavals modeller.

Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De første svingende kobørster blev lanceret i 2003 og findes nu i over 80 lande. Sophie og Christopher Lode, der har Basse Moriere Farm i Frankrig, er ejerne af børste nummer 100.000.

- Vi valgte primært vores Delaval-børste på grund af den kokomfort, den giver. Det er også den, vi kender bedst - den vi ser på de fleste gårde. Og så har vi et godt samarbejde med vores lokale salgskonsulent, siger Cristopher Lode.

I forbindelse med milepælen på de 100.000 børster lancerer Delaval nu deres 2022 patenterede version, SCB3. Den opdaterede version er endnu mere robust og nemmere at installere.

- Derudover har vi reduceret emballagematerialet, så vi nu kan få plads til 30 procent flere børster i en lastbil, hvilket resulterer i færre transporter, siger William Eriksson, Cluster Solution Manager.

Som sin forgænger er denne version også designet til at forbedre koens sundhed, komfort og velfærd.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Køerne vælger selv, når de gerne vil børstes og børsten starter med at rotere, når den er i kontakt med koen. Den svinger frit i alle retninger og børsterne har den rigtige længde og hårdhed til at stimulere blodcirkulationen, mens den hjælper koen med at blive ren og rolig, siger William Eriksson.