Lyt til artiklen:

Krone udvider programmet af firemeter frontskårlæggere

00:00
Hastighed: ???x
02:52

EasyCut F 400 Fold uden crimper med skårsnegl og EasyCut F 400 CR med fast knivbjælke og integreret rullecrimper, er de to nye alternativer til EasyCut F 400 CV Fold der blev introduceret i 2019.

Begge frontskårlæggere er designet til maksimal effekt med det højest mulige overlap ved brug af butterfly-kombinationer. Derudover er EasyCut F 400 Fold også perfekt til daglig frisk græsfodring.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med EasyCut F 400 CR understreger Krone endnu en gang sit krav som foderhøstspecialist og udvider sin portefølje specifikt til eksportmarkeder med lucerne, fremgår det af en pressemeddelelse på Krone's hjemmeside

Med snegl

Med EasyCut F 400 Fold kombinerer Krone mange års erfaring med snegle fra BiG M og EasyCut B 950 Collect butterfly-kombination med den patenterede foldeknivbjælke.

Sneglen på 45 centimeter i diameter placerer den høstede afgrøde mellem dækkene på traktoreren, og bredden er justerbar. Dette beskytter foderet og holder det rent.

Den ekstra kapacitet fra den firemeter brede frontskårlægger er især tydelig i den daglige indsamling af frisk græs i kombination med en læssevogn.

Frontskårlæggeren, der bekvemt kan foldes hydraulisk sammen fra førersædet, viser sig også her at være ideel. For med en transportbredde på under tre meter kan kombinationen ikke kun køres sikkert på vejen, men også nemt manøvreres gennem smalle staldindgange og ved aflæsning på smalle foderborde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-3
EasyCut F 400 Fold er med snegl der lægger afgrøden ind i ét skår mellem traktorens hjul. Knivbjælken har en arbejdsbredde på fire meter, og kan foldes sammen til transportbredde på tre meter Pressefoto: Krone.

Lucerne valser

EsayCut F 400 CR er med fast knivbjælke og som standard udstyret med profilerede polyurethanruller på 25 centimeter i diameter. Der er også mulighed for Krone M-Rolls, som tilbereder foderet intensivt og samtidig skånsomt med deres ekstremt robuste stålruller. Dette undgår smuldrende tab og fremskynder tørringsprocessen.

EasyCut F 400 CR er ideel til store lucernefarme, som dem der findes i USA og Australien, hvor frontskårlæggeren kombineres med bugserede skårlæggere som EasyCut TC 400 eller 500.

rich-media-4
EasyCut F 400 CV er med crimper-valser til lucerne, og fast knivbjælke med firemeter arbejdsbredde. Pressefoto: Krone.

Uden striber

Som en del af butterfly-kombinationer sikrer alle EasyCut F 400 modeller maksimal udnyttelse af den mulige arbejdsbredde.

Eksempelvis kan der i kombination med EasyCut B 1000 opnås en arbejdsbredde på godt ti meter med et overlap på op til 57 cm pr. side. Resultatet: stribefri klipning under alle forhold. Den hydrauliske standardaflastning af knivbjælken, som nemt kan justeres fra traktorens førerhus, sikrer optimal jordfølgning og den bedst mulige foderkvalitet.

Den gennemprøvede EasyCut knivbjælke, som er udstyret med SafeCut og SmartCut, sikrer også et førsteklasses snit.