Lyt til artiklen:

Populært traktordæk lanceres i flere størrelser

00:00
Hastighed: ???x
01:41

I januar 2020 lancerede Alliance sit nye traktordæk, Agri Star II, som ifølge producenten skal rykke standarderne for, hvad man kan forvente af et dæk i den lavere prisklasse.

Nu har producenten offentliggjort nyheden om, at man nu vil udvide produktionen med 12 nye størrelser, så Agri Star II kan monteres på endnu flere typer af traktorer og maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver NDI Group i en pressemeddelelse.

- Siden vi lancerede Agri Star II har dækket fået rigtig godt fat i markedet blandt de prisbevidste landmænd. Med en høj kvalitet til prisen giver Agri Star II en meget fordelagtig totalomkostning. Med de nye dimensioner, som Alliance nu lancerer, får vi bedre muligheder for at ramme markedet, fortæller Jakob Nannberg Scheel og uddyber:

- På den måde dækker Alliance også det danske marked meget komplet efterhånden med et fuldt opdateret modelprogram. Agri Star II fås i et meget bredt udvalg, som dækker mest gængse allround behov. VF-serien supplerer Agri Star II serien godt i forhold til de store traktorstørrelser. Og trods udfordringer på markedet med logistikken, er vi endt med at få lageret godt fyldt op i Brørup. Så vi står klar til omgående levering af et bredt dækprogram fra Alliance.

Agri Star II er det første dæk fra Alliance, som gør brug af den såkaldte dobbeltklodsteknologi, der blandt andet skal sikre endnu bedre holdbarhed og kørekomfort.