Lyt til artiklen:

Stærkt salg for Ribers Maskinimport

00:00
Hastighed: ???x
01:48

Abonnementsartikel

Hos Ribers Maskinimport er man især overraskede over, hvor mange salg, der er gået til kunder, som de ikke kendte i forvejen.

På standen i hal M breder Ribers Maskinimport sig over en stor stand med et bredt udvalg af de mange både egenproducerede og importerede produkter.

Og interessen for at træde ind på tæppet og kigge nærmere på de røde og sorte redskaber har været stor.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der har været rigtig mange mennesker. Vi havde travlt allerede inden Agromek, og det ser ud til at fortsætte. Så vi er rigtig godt tilfredse, siger Pelle Riber, der ejer virksomheden sammen med sin far, Jørn Riber.

- Faktisk var alle de redskaber, som man kan se her på standen allerede solgt inden Agromek startede og for første gang i mange år har vi slet ikke noget lager, fortæller Pelle Riber, der især peger på forsinkelser på cylindere som årsagen til, at produktionen ikke kan følge med.

Kvalitet over pris

Normalt har Ribers Maskinimport en leveringstid på 2-4 uger på redskaber, men nu er den oppe på mellem 6-10 uger på mange produktvarianter.

- Det er stadig hurtigere end mange af vores konkurrenter, siger Pelle Riber.

Lidt længere leveringstid har dog ikke holdt kunderne tilbage på Agromek. Hos Ribers Maskinimport har man alle dage sværget til mantraet om, at man sælger på kvaliteten frem for prisen. Og det ser ud til, at virke.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- For lidt siden kom der en kunde ind, som vi aldrig havde mødt før. Han havde tidligere købt redskaber fra os igennem en forhandler. Men efter en god rundvisning købte han et helt redskabsprogram på fire dele til sin minilæsser, fortæller Pelle Riber, der også har solgt seks opklappelige halmforke.

Status på salget for Ribers Maskinimport på årets Agromek er, at man har solgt 15 nye enheder.

- Det er vi rigtig godt tilfredse med, siger Pelle Riber.