Lyt til artiklen:

Hyldahls Maskinstation omstrukturer og sælger landbrugsmaskinerne

00:00
Hastighed: ???x
01:52

Frank Hyldahl begyndte som maskinfører på maskinstation i 1987. I 2008 startede han op som selvstændig med Hyldahls Maskinstation, som han fortsat ejer og driver i dag.

rich-media-1
Frank Hyldahl har været i maskinstationsbranchen i 35 år. Privatfoto.

Nu omstrukturer han dog virksomheden, og fokus bliver rettet mod især biogas. Maskinstationens mange landbrugsmaskiner, som omfatter en stor samling af John Deere traktorer samt diverse maskiner fra blandt andet Krone og Horsch bliver i den forbindelse solgt fra.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Omstruktureringen får ikke konsekvenser for Hyldahls Maskinstations ansatte.

rich-media-3
De grønne med gule fælge er favoritten hos maskinstationsejeren. Privatfoto.

- Der er arbejde til alle folk året rundt med biogas, handel og vognmandsforretning, som vi fortsætter med i virksomheden, siger Frank Hyldahl.

Passion for de grønne

Maskinstationsdelen er sæsonpræget, og med mere og mere gang i biogasarbejdet har det været en naturlig og positiv udvikling for Frank Hyldahl og virksomheden.

rich-media-4
Det sæsonprægede maskinstationsarbejde vil fremover ikke være en del af virksomhedens arbejdsopgaver. Privatfoto.

- Beslutningen har da krævet en del overvejelser, da det jo er en livsstil med passion for de grønne traktorer med gule hjul samt charmen ved at arbejde med landmænd i solskin og regnvejr. I travle perioder har vi haft omkring 20 mand i gang. Men med opbakning fra gode stabile medarbejdere og familien er valget nu at sælge landbrugsmaskinerne fra og bruge tiden på handel, transport, cirka 400 hektar planteavl og biogas, siger Frank Hyldahl.

Han fortæller videre, at landbrugskunderne fortsat vil få tilbudt samme service som hidtil, nu gennem Vesthimmerlands Maskinstation, som også har købt nogle af Hyldahls maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-6
Hyldahls Maskinstation blev etableret i 2008. Privatfoto.

Den øvrige maskinpark vil blive solgt gennem Dansk Maskinbørs fra uge 48 og tre uger frem. Nogle af maskinerne vil være at finde på Agromek, som begynder tirsdag i Messecenter Herning.

rich-media-7
Virksomheden vil forsat drive omkring 400 hektar planteavl. Privatfoto.
rich-media-8
Dansk Maskinbørs sælger størstedelen af maskinstationens landbrugsmaskiner. Privatfoto.