Lyt til artiklen:

Noteringen har ikke rykket sig i seks uger

00:00
Hastighed: ???x
01:15

- Overordnet set er der en stabil efterspørgsel, men salget flytter sig lidt på tværs af vores markeder, hvilket er helt typisk for årstiden. Vi ser priserne sætte sig lidt på nogle artikler, til gengæld er der andre som sælges til bedre, så overordnet set er billedet uændret, fortæller Mads Stougaard, der er markedsdirektør i Danish Crown.

Salget af frosne varer er fortsat stabilt ud af EU, men efterspørgslen fra Asien er ikke prangende. Udfordringen er at få givet priserne i Asien et løft, som afspejler det, priserne i Europa har flyttet sig det seneste halve år, skriver Danish Crown i sin markedsberetning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- En stor del af vores attraktive salg til Asien går til kunder i foodservicesektoren. Priserne derude er fortsat attraktive sammenlignet med Europa, men vi får ikke den merpris for vores varer, som vi skal have, når vi holder det op mod den kvalitet, som vi leverer. Det ved vores kunder godt, så lige nu flytter vi noget salg til andre markeder udenfor Europa, som er mere attraktive, indtil priserne i Asien kommer op, siger Mads Stougaard.