Lyt til artiklen:

Ny eftermarkedschef hos Samson Agro

00:00
Hastighed: ???x
01:37

Jens Ole Hejlesen er tiltrådt stillingen som Samson Agros nye eftermarkedschef.

Det skriver Samson Agro i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jens Ole Hejlesen kommer fra en stilling som eftermarkedschef hos Samson Agrolize, hvor han har været siden november 2017. Han har dermed været en del af Samson Group gennem flere år og har et solidt kendskab til produkterne, lyder det i meddelelsen.

Tidligere har Jens Ole Hejlesen arbejdet hos Grimme Skandinavien som servicechef og senest teknisk chef.

- Jeg ser meget frem til at udvikle endnu stærkere servicekoncepter og partnerskaber med vores forhandlere hos Samson Agro til gavn for netop vores kunder, siger Jens Ole Hejlesen om sin nye stilling.

Samson Groups Group Market Director, Peter Thorn, ser tiltrædelsen som en styrke til Samson Agros eftermarkedsafdeling:

- Hos Samson Agro skal vi have god indsigt i maskin- og gødningsteknologier samt næringsstoffer til afgrøder for at udvikle de helt rigtige udbringningsprodukter - men vi skal også være på forkant med alt rundt om det praktiske arbejde ved udbringningen, så vi sammen med vores forhandlere kan yde den rigtige service efter salget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi ved, hvor vigtigt det er, at kunden er godt og effektivt kørende under udbringningen af organisk gødning. Jens Ole Hejlesens tekniske evner og solide Samson-produktkendskab er et særdeles stærkt fundament for at udvikle Samsons eftermarkedsplatform på tværs af både hjemmemarkedet og eksportmarkederne. Han kommer til at udvikle eftermarkedet i tæt samarbejde med eget team og vores forhandlere, siger Peter Thorn.