Lyt til artiklen:

Politiet advarer: Pas på jeres GPS-udstyr

00:00
Hastighed: ???x
01:30

Nordjyllands Politi har modtaget flere anmeldelser om tyveri af GPS'er, og derfor opfordrer politiet til, at man tager sine forholdsregler.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er desværre noget, vi har set før - særligt i foråret og efteråret. Konkret har vi fået anmeldelser fra Aabybro, Vadum og Vrå, men vi ved af erfaring, at disse gerningsmænd er meget mobile, så vores opfordring til alle landmænd og maskinstationer i hele politikredsen er: Sørg for at sikre jeres GPS-udstyr mod tyveri, råder efterforskningsleder og vicepolitiinspektør Niels Kronborg, Nordjyllands Politi.

I torsdags advarede Brdr. Thomsen fra Vadum om, at GPS-tyvene er på spil.

Niels Kronborg fortæller, at politiet er fuldt ud klar over, at det kan være et stort og dyrt problem for landmændene at få stjålet deres værdifulde GPS-udstyr, fx under forårsarbejdet i marken.

- Derfor ser vi også med stor alvor på de her tyverier, og vi er i gang med at efterforske på sagerne, så vi kan få lokaliseret gerningsmændene og få dem stillet til ansvar. Når vi går ud og advarer landmændene nu, så handler det om, at bliver udstyret først stjålet, koster det tid og penge, inden landmændene er oppe at køre igen. Så forebyggelse mod tyveri er klart at anbefale, siger Niels Kronborg.

GPS-tyve på spil i Nordjylland: - Vi vil gerne advare andre i området

Se også:

GPS-tyve på spil i Nordjylland: - Vi vil gerne advare andre i området