Lyt til artiklen:

Endnu engang er GPS-tyve på spil

00:00
Hastighed: ???x
01:20

Det vil bare ikke stoppe. Endnu engang har GPS-tyve været på spil, og denne gang er det i Ølstrup ved Ringkøbing, hvor tyvene har slået til, det skriver TV Midtvest

Lokalpolitiet i Ringkøbing modtog omkring klokken to natten til tirsdag anmeldelse om, at en alarm var gået i en maskinhal. Her var ruden knust i en branddør, og tyvene havde rapset GPS-udstyr fra en John Deere-traktor. Kort efter den anmeldelse, tikkede endnu en anmeldelse ind - denne gang fra naboejendommen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- På Langdyssevej i Østrup blev der stjålet to GPS-enheder fra to traktorer. Hver GPS har en værdi af cirka 70.000 kroner, så det er meget dyrebart, siger politikommissær ved lokalpolitiet i Ringkøbing Martin Bjerg til mediet.

Det er heller ikke længe siden at Maskincentrum i Aulum fik sig en overraskelse af de grimme, da tyve rendte med GPS-udstyr for 400.000 kroner.

Derfor kan man med fordel se på en række gode råd, som Midt- og Vestjyllands Politi tidligere udsendt. De skal hjælpe med at sikre maskiner og GPS-udstyr. Find dem her

Planteavler tager ekstra skridt for at sikre GPS-udstyr

Se også:

Planteavler tager ekstra skridt for at sikre GPS-udstyr