Lyt til artiklen:

GPS-tyve på spil i Nordjylland: - Vi vil gerne advare andre i området

00:00
Hastighed: ???x
01:13

Abonnementsartikel

Natten til torsdag fik Brdr. Thomsen i Vadum besøg af ubudne gæster, der stjal to GPS-systemer fra bedriftens John Deere-traktorer.

Hos Brdr. Thomsen i Vadum i det nordjyske har der natten til torsdag været GPS-tyve på spil. Det fortæller Mads Frederiksen, der er medarbejder hos Brdr. Thomsen, som både driver planteavl og udfører markarbejde hos andre landmænd.

- Der er blevet stjålet GPS'er fra to af vores John Deere-traktorer. Derudover har Bundgaard Økologi, der er vores nabo, også haft besøg, hvor der blev stjålet en GPS-skærm, siger Mads Frederiksen.

Tyveriet er formentlig foregået i nattetimerne, da traktoren hos naboen parkerede med gyllevognen hjemme ved en 23-tiden.

- Vi vil gerne gøre opmærksom på, at der er tyve på spil i området, så andre kan gardere sig mod lignende tyverier, siger Mads Frederiksen, der fortæller, at man på bedriften nu overvejer at installere overvågning.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Tyveriet fra Brdr. Thomsen kommer på et dårligt tidspunkt, fortæller Mads Frederiksen.

- Vi ved jo ikke, hvornår vi får noget nyt udstyr, så vi kan komme videre i marken. John Deere prøver at finde noget udstyr til os, fortæller han.

rich-media-1
Antennen blev fjernet, selvom den var låst fast på traktoren. Privatfoto.