Abonnementsartikel

Det er svært at sige, om det er klogt eller dumt, at Arla og Danish Crown flirter med plantebaserede alternativer til deres kerneprodukter.

Hvorfor skal Danish Crown og Arla kaste sig ind på markedet for plantebaserede fødevarer?

Sådan tænker mange svineproducenter og mælkeproducenter, fordi de jo er medejere af selskaberne, hvis formål det er at sikre bedst mulig afregningspris til ejerne for deres svin og mælk. Og det er disse råvarer, som selskaberne er trimmet til at arbejde med.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.